خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حملات القسام و سرایاالقدس علیه صهیونیست‌ها

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 02 خرداد 1403 - 00:11
گروه‌های مقاومت فلسطین نیرو‌های اشغالگر صهیونیستی موجود در غزه را هدف حملات راکتی قرار دادند.
رژيم،صهيونيستي،غزه،نوار،نظامي،اعلام،شرق،ارتش،هدف

گردان‌های عزالدین القسام شاخه نظامی حماس اعلام کرد که نیرو‌های اشغالگر صهیونیستی در داخل گذرگاه رفح واقع در شرق این شهر را هدف حملات راکتی قرار داده اند.
گردان‌های سرایاالقدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز اعلام کرد: با حملات راکتی نظامیان صهیونیست و تجهیزات آنها در نزدیکی کوه الکاشف واقع در شرق جبالیا را هدف قرار دادیم.
سرایاالقدس همچنین اعلام کرد که با راکت تی.
بی.
جی تجمع نظامیان صهیونیست در شرق اردوگاه جبالیا را هدف قرار داده است.
ارتش رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب نیز کشته شدن یک نظامی دیگر خود در نوار غزه را تأیید کرد.
در بیانیه ارتش رژیم صهیونیستی آمده که این نظامی در انفجار مهمّات در نوار غزه کشته شده است.
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این فرد، ستوان یکم ران یافیتس ۳۹ ساله از گردان ۶۸۲۸ تیپ بیسلماخ بوده که در انفجاری در محدوده پیرامونی نوار غزه کشته شده است.
دانیل هاگاری افزود که علاوه بر کشته شدن این افسر اسرائیلی، چهار تن دیگر نیز زخمی شدند.
پس از گذشت بیش از هفت ماه از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرومی‌رود.
رژیم صهیونیستی طی این مدت دستاوردی غیر از جنایت، قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهاد‌های امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.
رژیم اسرائیل این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از هفت ماه نتوانسته گروه‌های مقاومت را در یک منطقه کوچک که سال‌ها در محاصره است، به تسلیم وادارد و همراهی افکار عمومی جهانی را به‌خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.