خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان لیگ قهرمانی پرسپولیس در سوپر جام را تایید کرد

مهر | ورزشی | یکشنبه، 26 خرداد 1398 - 16:02
هیات رئیسه سازمان لیگ فوتبال ایران مصوب کرد در صورتیکه قهرمان لیگ برتر و جام حذفی یک تیم باشند سوپرجام برگزار نمی شود.
ليگ،سوپرجام،قهرمان،سازمان

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی سازمان لیگ فوتبال ایران، با توجه به عدم پیش بینی این مورد در آئین نامه برگزاری مسابقات بر اساس مقررات هیأت رئیسه سازمان لیگ در این خصوص مصوب کرد در صورت قهرمانی یک تیم در لیگ برتر و جام حذفی مسابقه سوپرجام برگزار نمی‌شود و تیم قهرمان هر دو جام به عنوان قهرمان سوپرجام معرفی می‌گردد.
ضمنا این مورد در آئین نامه سنوات آینده پیش بینی شد.
گروه ورزشی خبرگزاری مهر صبح امروز یکشنبه در خبری اختصاصی از تصمیم سازمان لیگ برای معرفی پرسپولیس به عنوان قهرمان سوپرجام خبر داده بود.