خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به اهداف حیاتی در بندر ایلات

مشرق | سیاسی | دوشنبه، 31 اردیبهشت 1403 - 05:13
مقاومت اسلامی عراق بار دیگر بندر ایلات در جنوب مناطق اشغالی را هدف قرار داد.
هدف،قرار،مقاومت،صهيونيست،اشغالي،حزب

به گزارش مشرق به نقل از المیادین، مقاومت اسلامی عراق با انتشار بیانیه‌ای از هدف قرار دادن دوباره بندر ایلات در جنوب مناطق اشغالی خبر داد.
در همین ارتباط مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد که با پهپاد به یک هدف حیاتی در بندر ایلات در سرزمین‌های اشغالی حمله کردیم.
این برای چندمین بار است که همزمان با ادامه جنگ در غزه، مقاومت اسلامی عراق اهدافی در مناطق اشغالی فلسطین و بویژه بندر ایلات را هدف قرار می‌دهد.
شب گذشته نیز حزب الله لبنان از انجام عملیات‌های جدید علیه نظامیان صهیونیست خبر داده بود.
حزب الله در بیانیه‌ای اعلام کرد که پس از رصد دقیق نیروهای دشمن صهیونیست در المالکیه و هنگام ورود یک جیپ نظامی از نوع همر، رزمندگان مقاومت با موشک هدایت شونده آنرا هدف قرار داده و منهدم کردند که بر اثر آن سرنشینانش کشته و زخمی شدند.
در این بیانیه آمده است که پس از تجمع نظامیان صهیونیست، رزمندگان مقاومت آنها هدف قرار داده و تلفات قطعی وارد کردند.
حزب الله همچنین از هدف قرار گرفتن مرکز تجمع نظامیان صهیونیست در الرمثا با موشک خبر داد.
همزمان آژیر خطر در شهرک‌های شمال فلسطین اشغالی به دنبال رخنه پهپادی به صدا درآمد.
حزب الله همچنین اعلام کرد که تجهیزات جاسوسی در مرکز رامیا را با سلاح مناسب هدف قرار داده و منهدم کردند.