خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیام تهدیدآمیز گردان‌های القسام علیه ارتش رژیم صهیونیستی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 31 اردیبهشت 1403 - 00:00
گردان‌های القسام شاخه نظامی حماس پس از اینکه یک ربات شناسایی رژیم صهیونیستی را به غنیمت گرفت، پیامی تهدیدآمیز علیه ارتش رژیم صهیونیستی منتشر کرد.
القسام،شرق،رفح،يگان،مبارزان،منفجر

این گردان‌ها در این پیام تهدید کرد: ربات‌هایشان را فرستادند و به دست ما افتاد، اگر سربازانشان را بفرستند چه می‌شود؟!
گردان‌های القسام روز سه شنبه پس از منفجر کردن ورودی تونلی در مسیر یک یگان صهیونیستی که تلاش داشت وارد یکی از تونل‌های شرق رفح شود، یک ربات شناسایی متعلق به این یگان را به غنیمت گرفت.
پیشتر الجزیره گزارش داده بود مبارزان گردان‌های القسام ورودی یکی از تونل‌های از پیش بمب‌گذاری شده را در اطراف ایستگاه قدس در شرق شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه به روی نظامیان صهیونیست منفجر کردند و آنان را به هلاکت رسانده یا زخمی کردند.
مبارزان گردان‌های القسام همچنین در عملیاتی ترکیبی در شرق اردوگاه جبالیا واقع در شمال نوار غزه، یک تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی را با گلوله «یاسین ۱۰۵» هدف قرار دادند و پس از آن ۷ نظامی صهیونیست حاضر در پشت این تانک را از نزدیک‌ترین فاصله ممکن از پای درآوردند.
منبع: ایسنا