خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف محموله چای آغشته به تریاک در فرودگاه

مشرق | اجتماعی و حوادث | شنبه، 29 اردیبهشت 1403 - 12:44
فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف ۴۰ کیلوگرم چای آغشته به تریاک در پایانه هوشمند بار توسط پلیس فرودگاه امام خمینی (ره) خبر داد.
چاي،قضايي،بررسي،آغشته،ترياك،محموله،مأموران

به گزارش مشرق، سردار رضا بنی‌اسدی‌فر گفت: مأموران مستقر در پایانه هوشمند بار فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) حین بررسی و کنترل محموله‌های پستی، به یک مرسوله حاوی ۱۶۰ کیلوگرم چای، به مقصد یکی از کشورهای خارجی، مشکوک می‌شوند.
فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا ادامه داد: مأموران متخصص در این حوزه، ضمن اخذ دستور از مرجع قضایی با حضور نماینده گمرک، اقدام لازم در خصوص بازگشایی و بررسی این محموله را انجام می‌دهند.
ایم مقام ارشد انتظامی افزود: پلیس پس از بررسی دقیق متوجه می‌شود که چای موجود در بسته‌ها آغشته به مواد مخدر از نوع تریاک است و پس از توزین، مقدار ۴۰ کیلوگرم چای آغشته به تریاک، کشف و ضبط شد.
سردار بنی اسدی فر ضمن تأکید برلزوم استمرار برخورد قاطعانه با قاچاق مواد مخدر، گفت: فرد مرتبط با محموله شناسایی و پرونده قضایی تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد.