خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باز نشر کتابی از حمید حسام درباره شهدای غواص

مهر | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 26 خرداد 1398 - 13:38
کتاب «غواص‌ها بوی نعنا می‌دهند» اثر حمید حسام با تغییر ناشر تجدید چاپ شد.
منتشر،گردان،شهيد،كاظمي،كتاب،انصارالحسين

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «غواص‌ها بوی نعنا می‌دهند» روایت داستانی ۷۲ غواص لشکر «انصارالحسین (ع)» به قلم حمید حسام توسط انتشارت شهید کاظمی منتشر شد.
این اثر همزان با سالروز بازگشت و تشییع ۱۷۵ شهید خط شکن غواص با دستان بسته منتشر و با شرایط ویژه در انتشارات شهید کاظمی عرضه شده است.
این کتاب پیش از این توسط نشر صریر منتشر شده بود و انتشارات شهید کاظمی آن را منتشر کرده است.
«غواص‌ها بوی نعنا می‌دهند» روای حماسه‌ای است دقیق و منطبق با واقعیتی است که در شامگاه چهارم دی ماه سال ۶۵ در منطقه عملیاتی کربلای ۴ اتفاق افتاد.
این داستانواره برگرفته از خاطرات بازماندگان این حماسه عاشورایی است؛ فرمانده گردان غواصی گردان جعفر طیار کریم مطهری، جانشین گردان محسن جامع بزرگ، حمید تاجدوزیان و سه تن از یادگاران بازگشته از اسارت گردان غواصی لشکر انصارالحسین.
این کتاب پیش از این در سال ۱۳۹۵ منتشر شده بود.