خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست وکلای هلندی برای صدور حکم بازداشت نتانیاهو

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 24 اردیبهشت 1403 - 00:02
گروهی از وکلای هلندی خواستار صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل جنایت‌های مرتکب شده وی در غزه شدند.
صهيونيستي،حكم،نتانياهو،ديوان،بازداشت،رژيم

به گزارش الجزیره، این گروه از وکلای هلندی با ارائه درخواستی، از دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه خواستند تا حکم بازداشت نتانیاهو و دیگر مسئولان اسرائیلی را صادر و هرچه زودتر آن را اجرا کند.
پیش‌تر روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارنوت به نقل از یک مقام صهیونیستی گزارش داده بود که احتمال دارد حکم بازداشت مقامات این رژیم توسط دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه مخفیانه صادر شود و آنها تن‌ها پس از سفر به خارج از اراضی اشغالی از آن مطلع شوند.
بر اساس گزارش رسانه‌های صهیونیستی، دولت آمریکا در تلاش است تا از صدور حکم بازداشت نتانیاهو توسط دادگاه لاهه جلوگیری کند.
از سوی دیگر، پایگاه خبری صهیونیستی «واللا» نیز از تماس‌های بی‌وقفه نتانیاهو با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا برای جلوگیری از صدور حکم بازداشتش خبر داد.رسانه‌های رژیم صهیونیستی به تازگی گزارش دادند که نتانیاهو نگران صدور حکم بازداشت خود از سوی دیوان بین‌المللی کیفری است و از این رو دست به دامان آمریکا شده است.
با وجود آنکه رژیم صهیونیستی اتهام نسل‌کشی در غزه را رد می‌کند، اما دیوان بین‌المللی دادگستری با بررسی شکایت دولت آفریقای جنوبی مبنی بر نسل‌کشی این رژیم در غزه موافقت کرده که این موضوع یکی از بی‌سابقه‌ترین انزوا‌های صهیونیست‌ها در مجامع بین‌المللی تاکنون بوده است.
منبع: ایرنا