خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولتیماتوم قضایی برای تعیین تکلیف حریم رودخانه سردآبرود

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 23 اردیبهشت 1403 - 09:35
رئیس کل دادگستری مازندران بر ساماندهی و تعیین تکلیف کامل وضعیت خطرناک حریم رودخانه سردآبرود چالوس در اسرع وقت، تاکید کرد و گفت: قطعاً با متخلفان و متصرفین بستر و حریم رودخانه برخورد قانونی خواهد شد.
رودخانه،مازندران،بستر،دادگستري،پورياني،حريم،موجود،منطقه،رئيس ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چالوس به نقل از دادگستری مازندران، عباس پوریانی رئیس دادگستری مازندران در بازدید از حریم رودخانه سردآبرود چالوس، اظهار داشت: در پی گزارش واصله مبنی بر تخلفات متعدد در حریم رودخانه روستای زوات، بازدیدی از این منطقه انجام و متاسفانه مشاهده شد که در بستر رودخانه، آلاچیق هایی موقت بدون رعایت اصول ایمنی ساخته شده و در اختیار مسافران قرار گرفته است.
رئیس کل دادگستری مازندران تصریح کرد: با توجه به مسافرخیز بودن منطقه، وضعیت موجود بستر این رودخانه واقعاً خطرناک و ناامن ارزیابی شده و در صورت بارش باران شدید و سیلابی شدن رودخانه هیچ راه فرار و منطقه امنی برای مسافران وجود نخواهد داشت.
پوریانی ادامه داد: با توجه به بروز برخی اختلاف نظرها بین شرکت آب منطقه‌ای مازندران و منابع طبیعی استان در خصوص مشکلات موجود در بستر این رودخانه، حل اختلاف موجود به دادستان محترم مرکز مازندران محول شده و این موضوع در کمترین زمان ممکن تعیین تکلیف خواهد شد.
رئیس کل دادگستری مازندران بیان کرد: با تعیین ساز و کار مشخص، از این پس، هیچ فردی به خود جرات ساخت و ساز در بستر و حریم رودخانه را نخواهد داد و هرگونه اقدام در مکان های مجاز، از مبادی قانونی و با صدور مجوز از سوی مراجع ذیربط انجام خواهد گرفت.
پوریانی خاطرنشان کرد: قطعاً با برنامه ریزی دقیق و ورود دستگاه قضایی استان، با متخلفین و متصرفین حریم و بستر رودخانه سردآبرود برخورد قاطع و قانونی خواهد شد.
رئیس کل دادگستری مازندران در ادامه با پیگیری حقوق عامه، از پل زیرگذر شهرک نواب چالوس که هشت سال به طول انجامیده و بسیار حادثه آفرین بوده و موجب مرگ تعدادی از شهروندان نیز شده بازدید و پای درد دل مردم این منطقه نشست و دستورات لازم را در راستای پیگیری و رفع مشکلات موجود صادر کرد.
پوریانی در این بازدید تاکید کرد: دادستان حوزه قضایی پیگیری لازم تا به سر انجام رسیدن این موضوع انجام خواهد داد.
انتهای پیام/