خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احضار دلالان و مدیربرنامه‌های متخلف به نهادهای نظارتی - تسنیم

تسنیم | ورزشی | شنبه، 22 اردیبهشت 1403 - 15:30
برخی دلالان و مدیربرنامه های متخلف در فوتبال ایران به نهادهای نظارتی احضار شدند و پاسخگوی ابهامات و مسائل مطرح شده، بودند.
قرار،فوتبال،دلالان،دستور

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، برخورد با دلالان و مدیربرنامه‌های متخلف در فوتبال ایران که از مدتی پیش در دستور کار قرار گرفته وارد فاز جدیدی شده است.
بر این اساس در دو هفته گذشته شماری از مدیربرنامه‌ها و دلال‌ها به نهادهای نظارتی احضار شدند و با حضور در این نهادها پاسخگوی مسائل مختلف بودند.
در این جلسات مسائل مختلف و ابهامات موجود مورد بررسی قرار گرفت و گفته می‌شود قرار است در آینده برخوردهای جدی با متخلفان این عرصه صورت گیرد.
ساماندهی مدیربرنامه‌ها و دلالان جزو مواردی است که در دستور کار قرار گرفته تا در آستانه فصل نقل‌وانتقالات، فوتبال ایران شرایطی بهتر از گذشته را تجربه کند.
اتفاقاتی که در چند سال اخیر رخ داده باعث شده پای برخی افراد فعال در فوتبال به این این ماجرا باز شود.
انتهای پیام/