خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۵۱۰۰ نخ سیگار قاچاق در رزن / ‌‬متهم تحویل مرجع قضایی شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 26 خرداد 1398 - 12:17
رزن - فرمانده انتظامی شهرستان رزن از کشف ۵ هزار و ۱۲۰ نخ سیگار قاچاق در این شهرستان خبر داد.
قاچاق،شهرستان،رزن،زنگنه،نخ

سرهنگ علی زنگنه در گفتگو با خبرنگار مهر از کشف ۵ هزار و ۱۲۰ نخ سیگار قاچاق در این شهرستان خبر داد.
وی گفت: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه شخصی اقدام به نگهداری و فروش سیگارهای خارجی قاچاق در مغازه خود می‌کند، بررسی موضوع در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان رزن قرار گرفت.
سرهنگ زنگنه افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتی و طی بازرسی از مغازه این فرد، ۵ هزار و ۱۲۰ نخ سیگار خارجی قاچاق به ارزش ۳۰ میلیون ریال کشف و متهم پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان رزن گفت: یکی از ملزومات رونق تولید در کشور، مبارزه جدی و مستمر با قاچاق کالا و حمایت از کالای داخلی است که در همین راستا از شهروندان درخواست می‌کنیم هر گونه مورد مشکوک را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.