خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرمانده جدید انتظامی استان گلستان معرفی شد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 26 خرداد 1398 - 12:04
سردار روح‌الامین قاسمی با حکم فرمانده ناجا به عنوان فرمانده جدید انتظامی استان گلستان انتخاب شد.
فرمانده،انتظامي،استان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، در حکمی از سوی فرمانده ناجا، سردار روح الامین قاسمی فرمانده انتظامی استان گلستان معرفی شد و سردار جاویدان فرمانده سابق استان گلستان به عنوان فرمانده نیروی انتظامی استان کرمانشاه در غرب کشور منصوب شد.
سردار قاسمی پیش از این فرمانده انتظامی سمنان بوده و در کارنامه خود سوابقی مانند جانشین فرماندهی انتظامی مازندران و رئیس حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی استان گلستان دیده می‌شود.
سردار جاویدان که اصالتا کرمانشاهی است تا پیش از این به عنوان فرمانده انتظامی استان گلستان فعالیت می‌کرد که دیروز به عنوان فرمانده نیروی انتظامی استان کرمانشاه معرفی شد.
انتهای پیام/ش