خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشنهادجلوگیری از تبلیغات پنهان آیفون در ستادمقابله با قاچاق

تسنیم | اقتصادی | دوشنبه، 17 اردیبهشت 1403 - 16:31
فعالان اقتصادی در جلسه اخیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خواستار توقف تبلیغات پنهان برخی اقلام لوکس ممنوعه از جمله آیفون در رسانه های رسمی شدند.
واردات،توليد،اقتصادي،كالاها،قاچاق،كيفيت،داخل

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در نشست اخیر برخی فعالان اقتصادی با مقامات ارشد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و وزرات صمت، یکی از حاضران در جلسه در سخنان خود پیشنهادی را برای کاهش قاچاق، اقلام لوکس ممنوعه و توسعه تولید در کشور مطرح کرد.
وی در اظهارات خود گفته است که نمی‌شود شما جلوی واردات مدل مشخصی از خودروهای خارجی را بگیرید و انتظار داشته باشید که افراد نمونه‌ای از خودرو داخلی را سوار شوند.
دولت می‌تواند امکان واردات این دسته از کالاها را با نرخ عوارضی حتی تا 4 برابر فراهم کند اما منابع حاصل را برای ارتقا کیفیت تولید داخل هزینه کند.
به این ترتیب دولت می‌تواند زمانی اقدام به جلوگیری از واردات کالاهای خارجی کند که کیفیت تولید داخل به نزدیکی آن رسیده باشد.
این فعال اقتصادی با اشاره به تبلیغات فراگیر پنهان در مورد اقلامی مثل ایفون (که هم اکنون برخی مدلهای ان ممنوع شده)، در رسانه های رسمی تاکید کرد، تا زمانی که این رویه ادامه داشته باشد نمیتوان امید چندانی به کاهش تقاضای مصرفی این گونه کالاها در میان اقشار مختلف مردم داشت.
.
انتهای پیام/