خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان قزوین خریداری می شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 26 خرداد 1398 - 11:28
قزوین- رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: امسال برای اولین بار برنامه ریزی برای خرید ۳۰۰ هزار تن گندم بصورت تضمینی از کشاورزان استان انجام شده است.
كشاورزي،جهاد،توليد،خمسه،قزوين،استان،جهادي

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه خمسه صبح یکشنبه در دیدار با حمید زینالی مدیر کل دامپزشکی استان قزوین و مدیران این اداره کل بمناسبت هفته جهاد کشاورزی اظهار کرد: جهاد کشاورزی باید در همه عرصه‌ها با روحیه جهادی به بهره برداران و کشاورزان بخش خدمت رسانی کند.
خمسه اضافه کرد: با روحیه مدیریت و فرهنگ جهادی؛ امیدواریم گام‌های بلندی در راستای پایداری تولید برداشته شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در ادامه به تحریم‌های دشمنان علیه کشورمان اشاره کردو گفت: وزارت جهاد کشاورزی در بحث تحریم‌ها؛ سال بسیار سختی را پشت سر گذاشت و به حول و قوه الهی امید است با برنامه ریزی گام‌های مؤثری در راستای تولید و عرضه محصولات کشاورزی داشته باشیم.
خمسه افزود: در عرصه تولید محصولات کشاورزی باید قوی عمل کنیم تا بتوانیم در پایداری تولید و امنیت غذایی حرکت کنیم.
وی گفت: سرمازدگی اخیر در سال جاری؛ خساراتی را به بخش کشاورزی وارد کرده است که امیداوریم خسارت کشاورزان جبران شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطر نشان کرد: طی دو سال گذشته؛ بخش کشاورزی موفقیت‌های زیادی را در بخشهای مختلف کسب کرده که حاصل تلاش مجموعه جهاد کشاورزی است.