آموزش گلاب گیری + فیلم
باشگاه خبرنگاران
|
چندرسانهای
|
پنجشنبه، 13 اردیبهشت 1403 - 13:47
گلاب از دیرباز یکی از محصولات پر طرفدار ایران و مخصوصا شهر کاشان است که در فصل بهار، این شهر در مراسم گلاب گیری، پذیرای میلیونها مسافر و گردشگر است.

برای گرفتن گلاب به روش سنتی به وسایلی مثل دیگ، قرابه، پارج و نی و شیشه نیاز دارد.
دیگ مسی ظرف اصلی گلابگیری است.
درِ دیگ گذاشته میشود و یک واشر پلاستیکی بین در دیگ و قابلمه جا میگیرد تا بخار داخل قابلمه محفوظ بماند.
روی در دیگ سوراخی تعبیه شده که لولههای استیل از آن میگذرد و یک سر لوله به پارچی مسی میرسد و گلاب آماده داخل پارچ ریخته میشود.
این فرآیند حدود ۷ ساعت طول میکشد.