فرآوری قارچ خوراکی در زنجان؛ چشمانتظار سرمایهگذار
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان زنجان، از تولید سالانه بالغ بر یکهزار تن قارچ خوراکی در استان خبر داد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان زنجان، از تولید سالانه بالغ بر یکهزار تن قارچ خوراکی در استان خبر داد.
بهنام اوجاقلو در گفتوگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه راهاندازی واحدهای فرآوری قارچ خوراکی از زمینههای سرمایهگذاری در استان به شمار میرود، اظهار کرد: در راستای تامین امنیت غذایی جمعیت رو به رشد، پرورش و تولید محصولاتی که نسبت به سایر محصولات غذایی نیاز کمتری به منابع تولید داشته باشد، میتواند بسیار حیاتی باشد.
این مسئول با بیان اینکه پرورش و تولید قارچ خوراکی از جمله مشاغلی است که با امکانات و هزینه کمتر و محیط کوچکتر میتواند بخشی از نیاز پروتئینی جامعه را تامین کند، ادامه داد: پرورش قارچ خوراکی، هنر رویاندن غذا از دل ضایعات کشاورزی است و این حرفه در حال حاضر اهمیت زیادی در جهان پیدا کرده است.
وی افزود: واحدهای تولید قارچ خوراکی به واسطه مزایای فراوان این رشته روز به روز در حال گسترش و توسعه است و در استان زنجان نیز به منظور ایجاد اشتغال و ساماندهی تولید در این بخش، طی چند سال اخیر اقدامات بسیار ارزشمندی توسط سازمان جهادکشاورزی استان انجام گرفته است.
اوجاقلو با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود 75 واحد خانگی و 3 واحد صنعتی تولید قارچ خوراکی در استان زنجان فعال است، تصریح کرد: احداث واحدهای صنایع تبدیلی و فرآوری در افزایش تعداد واحدها و میزان تولید قارچ در استان بسیار موثر خواهد بود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان زنجان یادآور شد: از زمینههای سرمایهگذاری در بخش قارچ خوراکی میتوان به ایجاد و راهاندازی مجتمع تولید قارچ در راستای ایجاد اشتغال و کسب درآمد سرشار و نیز ایجاد و راهاندازی واحدهای فرآوری محصول اعم از تهیه پودر قارچ، خشککن قارچ، بلانچینگ قارچ، تهیه انواع ترشیجات و مربای قارچ، همچنین راهاندازی واحد بستهبندی محصولات و سردخانه اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه دورههای آموزشی پرورش قارچ خوراکی در همه شهرستان های استان زنجان همه ساله به طور مستمر برای علاقهمندان برگزار میشود، یادآور شد: متقاضیان بعد از شرکت در دوره های آموزشی برای دریافت تسهیلات معرفی خواهند شد.
انتهای پیام