خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 28 اردیبهشت 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تغییر در لحن رسانه‌های رژیم اسرائیل درباره حمله به رفح - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 11 اردیبهشت 1403 - 11:13
رسانه های رژیم اسرائیل با افزایش فشارها به این رژیم در صورت حمله احتمالی به رفح در جنوب نوار غزه، این حمله زمینی را فاقد ارزش راهبردی برای تل آویو دانستند.
رژيم،اسرائيل،توافق،رفح،تبادل،حمله،گزارش،اسراي،اسرا،نتانياهو،غزه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، همزمان با انتشار اخباری در مورد آینده جنگ رژیم اسرائیل علیه نوار غزه و احتمال دست یابی به توافق آتش بس، رسانه‌های رژیم اسرائیل امروز سه شنبه حمله زمینی احتمالی به رفح واقع در جنوب نوار غزه را فاقد اهمیت استراتژیک دانستند.
از سوی دیگر، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم اسرائیل نیز گزارش داد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم برای بار دوم قصد دارد حمله به رفح را به تأخیر بیاندازد.
به گزارش این رسانه‌، این تصمیم احتمالی نتانیاهو به دلیل افزایش روز افزون فشارهای بین‌المللی و تلاش‌ها برای دست یابی به توافق جدید در خصوص آزادی اسرای صهیونیست است.
ساعتی پیش، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت گزارش داد که بر اساس برآوردهای ارتش رژیم اسرائیل، مقامات سیاسی و نظامی این رژیم، طی 48 تا 72 ساعت آینده در خصوص توافق تبادل اسرا یا حمله به رفح تصمیم گیری می‌کند.
از سوی دیگر، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد بنیامین نتانیاهو و ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی این رژیم ظهر امروز در رابطه با توافق تبادل اسرا و حمله به رفح با یکدیگر دیدار خواهند کرد.
بن گویر از جمله مخالفان توافق اسرائیل با حماس بر سر تبادل اسرای فلسطینی و اسرائیلی است.
این هفته هیئتی از حماس برای بررسی پیشنهادهای رژیم اسرائیل در خصوص توافق آتش بس و تبادل اسرا راهی مصر شد و با میانجی ‌های مصری و قطری رایزنی کرد.
حماس گفته است از مطالبات خود از جمله توقف جنگ و محاصره در ازای آزادی اسرای صهیونیست، عقب نشینی نخواهد کرد.
207 روز از جنگ ویرانگر و کشتار صهیونیست‌ها علیه نوار غزه می‌گذرد و طی این مدت، کشتار بیش از 34 هزار نفر که عمدتا زنان و کودکان هستند، منجر به شکل گیری اعتراضات ضد صهیونیستی و ضدجنگ در دنیا و دانشگاه‌های آمریکا شده و رژیم اسرائیل به طور بی‌سابقه‌ای تحت فشار افکار عمومی و سازمان‌های حقوق بشری قرار گرفته است.
انتهای پیام/