خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز 300 هکتار اراضی چهارباغ

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 10 اردیبهشت 1403 - 10:30
دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ استان البرز از مقابله با تغییر کاربری به وسعت 300 هکتار و به ارزش 16 هزار و 500 میلیارد تومان در این حوزه قضایی خبر داد.
چهارباغ،كاربري،غيرمجاز،آزادسازي،دادستان،اراضي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، شاپور صفری دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ، با اعلام خبر آزادسازی 300 هکتار از اراضی در معرض تغییر کاربری در حوزه قضایی چهارباغ گفت: این شهرستان با توجه به شرایط آب و هوایی و جغرافیایی که دارد و از آنجایی که تغییر کاربری‌های غیرمجاز، عواید زیادی برای متخلفان در پی دارد یکی از شهر‌های هدف برای این افراد است.
دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ اضافه کرد: در پی گزارش جهاد کشاورزی در مورد تغییر کاربری غیرمجاز در «رامجین» و روستا‌های «قاسم گرجی» و «رمنده»، دستورات برای اعمال تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی صادر شد.
وی با اعلام اینکه در عملیات انجام شده 300 هکتار به ارزش 16 هزار و 500 میلیارد تومان آزادسازی شده است تصریح کرد: در این اقدام دیوارکشی غیر مجاز 150 مورد، بنا و ویلای غیرمجاز در حال ساخت 10 مورد، دپوی مصالح 50 مورد، استخر 8 مورد و محوطه سازی به تعداد 25 مورد اعمال قانون شد.
انتهای پیام/