سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آبروریزی عربستان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش لیگ ایران!

مشرق | ورزشی | جمعه، 07 اردیبهشت 1403 - 13:30
ریخت و پاش بی نتیجه سعودی‌ها در فوتبال سوژه «تمسخر» شد.
بازي،الهلال،يورو،فوتبال،يورويي،تمسخر

به گزارش مشرق، ریخت و پاش عجیب سعودی‌ها در فوتبال و شکست بزرگ در لیگ قهرمانان آسیا با حذف النصر و الهلال پرستاره باعث شده تا نیمار جونیور، سوژه تمسخر اماراتی‌ها قرار بگیرد.
عربستان برای جذب ستاره برزیلی ۱۰۰ میلیون یورو به پاریس پرداخت کرد و دستمزد سالیانه ۱۰۰ میلیون یورویی به این بازیکن پرداخت می کند تا مبلغ ۲۰۰ میلیون یورو بیش از یک و نیم برابر ارزش کل لیگ ایران(۱۲۱ میلیون یورو) پای این بازیکن حیف و میل شود.
نیمار بعد از انتقال در تابستان گذشته به الهلال تنها یک ماه برای تیم سعودی بازی کرد چون در بازی های تیم ملی برزیل در ایام فیفا دی رباط صلیبی پاره کرد تا تمام بازی های این فصل را غایب باشد.
سایت کره الامارات با تمسخر سعودی‌ها می‌نویسد که «برای اولین بار در تاریخ فوتبال تماشاگر ۱۰۰ میلیون یورویی» روی سکوهای فوتبال در بازی العین و الهلال مشاهده شد!
نیمار با دریافت دستمزد سالیانه ۱۰۰ میلیون یورو «دومین فوتبالیست گران دنیا به شمار می آید که در ۹۰ درصد بازی های الهلال حضور نداشت».