خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بسیج سازندگی آماده بازسازی منازل آسیب دیده سیل اخیر زنجان است

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 25 خرداد 1398 - 20:01
فرمانده سپاه انصارالمهدی(عج) زنجان گفت: بسیج سازندگی آماده بازسازی منازل آسیب دیده سیل اخیر در استان زنجان است.
مردمي،عج،استان،انصارالمهدي،زنجان،سپاه،بازسازي،مشكلات،جهت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، سردار جهانبخش کرمی امروز در بیست و یکمین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران ضمن تشکر از زحمات شبانه روزی مسئولان استانی و شهرستانی در جهت حل مشکلات ناشی از بارش‌های فراوان و سیل اخیر اظهار داشت: وزارت کشور اعلام کرده است که بسیج اقشار مختلف برای جمع ‌آوری کمک‌های مردمی جهت بازسازی منازل لازم است.
وی با بیان اینکه این کمک‌های مردمی جهت ترمیم و احداث و بازسازی منازل و مراکزی که آسیب دیده جمع‌آوری می‌شود، بیان کرد: سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان از همان ابتدای کار آماده به خدمت شد.
فرمانده س‍پاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان با اشاره به اینکه در استان مازندران و در شهرستان‌های جویبار و بابلسر قرارگاه زده شد، افزود: کمک‌های مردمی و گروه‌های جهادی و استفاده از امکانات و ماشین‌آلات و پس از آن اقدامات و کمک‌های جامعه پزشکی و کمک‌های جامعه مردمی و رفع آبگرفتگی در آق‌قلا صورت گرفته بود.
وی با بیان اینکه کمک‌های مردمی برای استان لرستان به صورت میدانی با هماهنگی سپاه انجام شد، بیان کرد: سپاه انصارالمهدی(عج) در مرحله دوم به عنوان معین در شهرستان شادگان و در استان خوزستان حضور داشت.
سردار کرمی عنوان کرد: با توجه به اینکه سرتاسر شادگان را آب فرا گرفته بود در صورتی که اقدامات به موقع مهندسین سپاه انصارالمهدی(عج) و قرارگاه کربلا و حضرت ولیعصر(عج) خوزستان نبود کل شهرستان زیر آب می‌رفت.
وی با بیان اینکه کمک‌های مردمی شامل 300 میلیون تومان کمک‌های نقدی و 4 میلیارد تومان کمک‌های غیرنقدی بود، افزود: در مرحله بازسازی نیز همه موظف به حل مشکلات مردم هستند.
فرمانده س‍پاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان تصریح کرد: لازم است که با استفاده از ماشین آلات سبک و سنگین و صدها گروه‌های جهادی که برای رضای خدا به صورت شبانه روز کمک می‌کند و نیز با استفاده از کمک‌های مردمی که از طریق پایگاه‌های مقاومت جمع‌آوری می‌شود پیش از فرا رسیدن فصل سرما مشکلات مردم حل شود.
انتهای پیام/ن