خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازگشت رونق به اکران‌های مردمی - تسنیم

تسنیم | فرهنگی و هنری | جمعه، 31 فروردین 1403 - 14:25
با پایان یافتن تعطیلات فروردین ماه، اکران مردمی فیلم های سینمایی به رونق سابق خود بازگشت و فروش 400 میلیونی را در نخستین ماه سال 1403 رقم زد.
اكران،مردمي،عمار،سيار،آپاراتچي

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم، با پایان یافتن تعطیلات نوروزی فیلم‌های «آپاراتچی»، «ایلیا جستجوی قهرمان» و «آسمان غرب» که هم‌اکنون توسط دو سامانه اکران مردمی عمار و اکران سیار در حال نمایش در مناطق فاقد سینما هستند در مجموع 19هزار مخاطب به‌خود دیدند.
این درحالی است که براساس آمارهای ثبت شده از این میان 10791 مخاطب به اکران‌های مردمی عمار و 8108 مخاطب به اکران‌های سیار اختصاص دارد.
همچنین فروش این اکران‌ها به تفکیک فیلم شامل «ایلیا جستجوی قهرمان» 96 میلیون در اکران مردمی عمار و 50 میلیون اکران سیار، «آسمان غرب» 21 میلیون فروش اکران مردمی عمار و 114 میلیون فروش اکران سیار و «آپاراتچی» 102 میلیون در اکران‌های مردمی عمار بوده است.
اکران سیار آپاراتچی نیز به تازگی آغاز شده است.
به علاوه این اکران‌های مردمی مجموعاً در 237 سانس برگزار شده‌اند و لازم به‌یادآوری است اکران این فیلم‌ها در مناطق فاقد سینما هم‌چنان ادامه دارد.
عموم علاقه‌مندان جهت اکران مردمی فیلم‌های سینمایی روز کشور در مساجد، حسینیه‌ها، مدارس، دانشگاه‎‌ها، حوزه‌های علمیه، سالن‌های فرهنگی شهر و ...
می‌توانند به سایت Ekranmardomi.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام/