خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مناطق محروم قم سهمی در پروژه‌های سرمایه‌گذاری ندارند

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 25 خرداد 1398 - 18:24
استاندار قم با انتقاد از رویه ناعادلانه توزیع سرمایه‌گذاری در قم گفت: توزیع پروژه‌های سرمایه‌گذاری در قم بر مبنای عدالت و توازن صورت نگرفته و عدالت لازم در این زمینه رعایت نشده است.
استان،قم،توزيع،سرمست،استاندار،مسئولان،تاكيد،شوراي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، بهرام سرمست عصر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: کارگروه‌های یازده‌گانه شورای برنامه‌ریزی استان با دستورالعمل جدید در 4 کارگروه ادغام‌شده است.
وی با تاکید بر منابع محدود اعتباری استان در سال 98 تاکید کرد: اولویت‌بندی در تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های نیمه‌تمام به توجه به مشکل کمبود منابع باید در اولویت مسئولان استان قرار بگیرد.
استاندار قم خاطرنشان کرد: برخی از پروژه‌های استان تا پایان سال جاری امکان بهره‌برداری دارند و باید این قبیل طرح‌ها در اولویت نخست مسئولان اقتصادی استان قرار بگیرد.
سرمست با انتقاد از رویه ناعادلانه توزیع سرمایه‌گذاری در قم گفت: توزیع پروژه‌های سرمایه‌گذاری در قم بر مبنای عدالت و توازن صورت نگرفته و عدالت لازم در این زمینه رعایت نشده است.
استاندار قم با بیان برخی از جنبه‌های بی‌عدالتی در توزیع سرمایه‌گذاری در قم ادامه داد: تلاش می‌شود با توزیع متوازن سرمایه‌گذاری در قم، بخشی از محرومیت‌های ادواری مناطق محروم و حاشیه‌ای استان قم برطرف شود.
وی بیان کرد: برای اینکه جلسات شورای برنامه‌ریزی استان رشد و پیشرفت موردنظر را به وجود آورد باید روح همکاری و تبادل‌نظر در آن بیش از گذشته تقویت‌شده و از ظرفیت تشکل‌های تخصصی و مردم‌نهاد استفاده بهتری صورت بگیرد.
استاندار قم با اشاره به اهمیت حمایت از بخش خصوصی برای توسعه استان تاکید کرد: اتمام و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام استان بدون حضور و حمایت از بخش خصوصی دشوار است، همچنین مسئولان استان در جذب سهمیه‌های ابلاغی از مرکز نیز باید تلاش مستمری به خرج دهند.
سرمست تصریح کرد: تغییر ساعت کاری ادارات استان درصورتی‌که به صرفه‌جویی در مصرف برق و جلوگیری از خاموشی‌های احتمالی منجر شود باید به‌صورت کامل در استان عملیاتی شود.
انتهای پیام/ش