خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بلژیک سفیر ایران را احضار کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 27 فروردین 1403 - 20:53
وزیر خارجه بلژیک اعلام کرد برای محکوم کردن حملات ایران به اسرائیل سفیر ایران را احضار کرده است.
اسرائيل،حمله،ايران،پاسخ،كنسولي

هاجا لهبیب وزیر امور خارجه بلژیک در بیانیه‌ای گفت: «این حمله ثبات منطقه‌ای و جان مردم را به خطر می‌اندازد و این ما را از صلح دورتر می‌کند.»
وزیر امور خارجه بلژیک اشاره‌ای به نقش اسرائیل در تنش‌ها در منطقه و همچنین حمله این رژیم به ساختمان کنسولی ایران در دمشق در روز ۱۳ فروردین‌ماه نکرده است.
دو شب گذشته، ایران در پاسخ به حمله نظامی اسرائیل به ساختمان کنسولی سفارت جمهوری اسلامی در دمشق، چندین نقطه نظامی در فلسطین اشغالی را هدف حمله پهپادی و موشکی موفق قرار داد.
ساعاتی پیش الجزیره به نقل از منابع دیپلماتیک ایرانی گزارش کرد، تهران بعد از پاسخ اخیر به اسرائیل، از طریق ترکیه، پیامی جدید برای آمریکا ارسال کرده.
ایران همچنین از طریق قاهره نیز پیام‌های هشدارآمیز مهم و بی‌سابقه‌ای برای اسرائیل ارسال و درباره «پاسخ سخت‌تر ایران» به هر گونه ماجراجویی جدید اسرائیل هشدار داده است.
منبع: فارس