خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدور کارت سوخت در حداقل زمان ممکن انجام می شود

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 27 فروردین 1403 - 12:53
مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از تولید صدور کارت سوخت هوشمند در کمترین زمان ممکن خبر داد.
كارت،سوخت،ملي،توجه،شركت

علی اکبر عرب عامری، مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در خصوص آخرین وضعیت کارت های سوخت جایگاه های سوخت کشور گفت: با توجه به افزایش مصرف بنزین در ایام تعطیلات نوروزی و استمرار مسافرت‌ها به دلیل تعطیلات عید سعید فطر، تعداد کارت‌های آزاد در جایگاه‌ها به جهت رفاه حال مسافرین، افزایش و این کارتها به تعداد کافی و متناسب با نیاز جایگاه‌ها در اختیار ایشان قرار گرفته و در حال حاضر نیز قابل استفاده می‌باشد.
مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در خصوص اینترنتی شدن کارت سوخت هم گفت:در حال حاضر با توجه به موجودی مناسب کارت خام، صدور کارت سوخت، پس از ثبت درخواست در دفاتر پلیس در حداقل زمان انجام و با توجه به ایجاد زیرساخت لازم توسط شرکت ملی پخش، طرح تولید کارت هوشمند به صورت الکترونیکی در دستور کار بوده و در صورت ایجاد زیرساخت توسط سایر دستگاه‌ها، امکان تولید کارت هوشمند در کمترین زمان میسر خواهد شد.