ساماندهی واحدهای صنفی فاقد پروانه در لرستان؛ بیش از 33 هزار انبار کالا شناسایی شد
مدیرکل صمت لرستان با اشاره به شناسایی 33هزار و627 انبار کالا در لرستان گفت: ساماندهی واحدهای فاقد پروانه جز وظایف اصلی اتاق اصناف است که با بخش خصوصی جهت شناسایی این واحدها اقدام کردهاند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، محمدرضا صفی خانی ظهر امروز در جلسه مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان لرستان که در سالن جلسات برگزار شد با بیان اینکه سال گذشته در صنعت و معدن تغییر رویکرد اساسی در بحث کالاهای قاچاق انجام شد اظهار داشت: در بحث مبارزه با قاچاق کالا و ارز مبارزه با سرشاخهها و عوامل احتکار از مهمترین اقدامات انجام شده توسط صنعت و معدن است.
وی با اشاره به طراحی سامانه جامع انبارها و سامانه تجارت افزود: برای کنترل قاچاق در کشور دو سامانه انبارها و تجارت جهت نظارت کامل بر انبارها در دستور کار دولت قرار گرفته و در استان نیز با توجه به نگاه مثبت به این قضیه در این رابطه اعلام هر کالایی در انبار توسط بازرسان، دستگاههای امنیتی مشاهده شود احتکار محسوب میشود که در همین راستا سامانه داخلی جهت ثبت انبارها طراحی شد.
مدیرکل صمت لرستان عنوان کرد: براساس آخرین آمار در استان لرستان 33هزار و627 انبار شناسایی شده که در مقایسه با استانهای تجاری مطرح کشور بسیار خوب عمل شده ولی این انبارها در انتظار تایید از طرف وزارت کشور هستند که تعداد کمی از آنها تایید شده است.
وی بیان کرد: جهت تسهیل فرآیند جامع انبارها پیگیریهایی انجام شده که این انبارها تایید نهایی شوند و مبدأ کالا تا زمانی که به دست مصرف کننده برسد کاملا مشخص خواهد بود.
صفی خانی در رابطه با وارد شدن کالا توسط برخی مبادی رسمی گفت: جهت جلوگیری از لطمه زدن به تولید داخلی فرآیند ثبت سفارش در وزارت صمت تعریف شده که براساس این فرآیند باید هر کسی که ثبت سفارش کالا، تجهیزات و یا مواد اولیهای دارد باید حتما بررسی و رصد شود که مشابه در تولید داخل نداشته باشد.
وی گفت: در استان لرستان فرآیند ثبت سفارش بسیار جدی تر انجام گرفته و هر آنچه که ثبت سفارش میشود چنانچه مشابه تولید داخل داشته باشد از تایید ان جلوگیری به عمل میآید.
مدیرکل صمت لرستان تصریح کرد: واقعیت این است که قاچاق کالاهایی همچون پارچه و پوشاک اجتناب ناپذیر است در همین راستا باید کنترل شوند که از مبادی رسمی وارد شوند چراکه تولیدات کشور 60 درصد نیاز کشور را تامین میکند برهمین اساس زنجیره پوشاک و نساجی باید تقویت شود که استان لرستان نیز جز این زنجیره است و حتما باید واحدهای پوشاک و نساجی تقویت شوند.
وی خاطر نشان کرد: در راستای تقویت زنجیره پوشاک و نساجی خوشبختانه تولیدات نساجی بروجرد به 18میلیون متر مربع رسیده و همچنین اولویت ما در ارتباط با واحدهای پوشاک افزایش تولید و توسعه برندهایی همچون زاگرس پوش است.
صفی خانی با اشاره به ساماندهی واحدهای صنفی فاقد پروانه اظهار داشت: ساماندهی واحدهای فاقد پروانه جز وظایف اصلی اتاق اصناف است و با بخش خصوصی جهت شناسایی این واحدها اقدام کردهاند و پس از شناسایی و پایان مهلت پلمپ میکنند.
وی یکی از مشکلات واحدهای فاقد پروانه استان لرستان را تحمیل هزینههای بالا دانست و افزود: با توجه به اینکه صدور پروانهها5 ساله است و هزینه بالایی دارند صاحبان واحدهای فاقد پروانه تقاضا دارند پروانههای یکساله موقت صادر کنیم.
مدیرکل صمت لرستان با اشاره به پیگیری جهت پلمپ واحدهای البسه تاناکورا عنوان کرد: البسه تاناکورا در فروشگاهها عرضه نمیشود بلکه شبها در میدان امام و بازارهای هفتگی عمدتا توزیع میشود و اگر فروشگاههای مشخص تاناکورا در سطح شهر مشاهده کنیم با هماهنگی مرکز بهداشت برخورد خواهد شد.
انتهای پیام/ن