سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

80 درصد ادارات به کنترل هوشمند مصرف برق مجهز می شوند

تسنیم | اقتصادی | پنجشنبه، 23 فروردین 1403 - 18:54
سخنگوی صنعت برق کشور با اشاره به پیش بینی 1500 مگاوات صرفه جویی برق در تابستان امسال تاکید کرد که 80درصد ادارات به کنترل هوشمند مجهز می شوند.
ساعت،مشهدي،رجبي،ادارات،برق،مگاوات،صرفه،بيني

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی درباره تغییر ساعت کاری ادارات گفت: با شروع فصل گرما افزایش مصرف برق را داریم که بیش از 30 هزار مگاوات مصرف می‌شود.
وی افزود: برای مدیریت این برق بخش‌های مختلف صرفه جویی‌هایی دارند و پیش بینی شده بر اساس مصوبه هیئت وزیران، تنظیم ساعت اداری صورت گیرد.
رجبی مشهدی ادامه داد: ساعت از 6 صبح آغاز شده و خاتمه کار هم زودتر اتفاق می‌افتد که در سال گذشته هم رضایت نسبی کارمندان را درپی داشت.
سخنگوی صنعت برق کشور افزود: رئیس جمهور تاکید داشت آغاز به کار مترو زودتر صورت گیرد و همچنین مراکزی نظیر مهدهای کودک در نظر گرفته شود.
رجبی مشهدی افزود: موارد دیگر هم پیش بینی شده و منابع صرفه جویی حاصل از طرح نزدیک 850 مگاوات در سال گذشته بود که معادل مصرف دو یا سه استان کشور می‌باشد.
وی خاموش شدن وسایل سرمایشی ادارات را موثر دانست و افزود: وسایل سرمایشی در نقاطی که اقلیم معتدل دارند، یک ساعت قبل از پایان ساعت کاری ادارات خاموش می‌شود.
رجبی مشهدی ابراز امیدواری کرد امسال هم خاموشی‌ها به برق پایدار منتج شود و افزود: امسال 1500 مگاوات صرفه جویی را پیش بینی کردیم و 80 درصد ادارات به کنترل هوشمند مجهز خواهند شد و ان شاالله تا ابتدای فصل گرم به کنترل صد در صدی می‌رسیم.
انتهای پیام/