خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سناتور آمریکایی: شواهد زیادی از نسل‌کشی اسرائیل در غزه وجود دارد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 22 فروردین 1403 - 12:23
الیزابت وارن، سناتور آمریکایی می‌گوید شواهد زیادی از نسل‌کشی اسرائیل در غزه وجود دارد.
كشي،نسل،اسرائيل،وارن،اشتباه،غزه

الیزابت وارن، سناتور آمریکایی، در جدیدترین و مستقیم‌ترین انتقاد یک نماینده کنگره آمریکایی از اقدامات اشغالگران صهیونیست، اذعان کرده است که جنایات اسرائیل در نوار غزه به نسل کشی تبدیل می‌شود.
وارن هفته گذشته که در مرکز اسلامی بوستون سخنرانی می‌کرد، به سوال یکی از حضار در مورد اینکه آیا اقدامات اسرائیل را می‌توان به عنوان نسل کشی طبقه بندی کرد، پاسخ داد و گفت: «اگر بخواهید این کار را از لحاظ قانونی بررسی کنید متوجه می‌شوند که این نسل کشی است و قانون گذاران شواهد زیادی برای این کار دارند.»
این سناتور اظهار داشت: برای من بسیار مهمتر است که بگویم آنچه اسرائیل انجام می‌دهد اشتباه است؛ و اشتباه است.
گرسنگی دادن به کودکان در یک جمعیت غیرنظامی اشتباه است.
انداختن بمب‌های ۲۰۰۰ پوندی در مناطق پرجمعیت غیرنظامی اشتباه است.»
اگرچه او از اینکه مستقیماً حمله به غزه را نسل‌کشی بنامد خودداری کرد، اما اذعان وارن به اینکه «شواهد زیادی» برای طبقه‌بندی آن به عنوان یک نسل کشی وجود دارد، مستقیم‌ترین انتقاد از جنایات جنگی اسرائیل توسط یک نماینده کنگره آمریکا است.
اظهارات او همچنین در زمانی بیان می‌شود که مخالفان اقدامات اسرائیل در واشنگتن به اوج خود رسیده است.
پس از اظهارات وارن، سخنگوی او به روزنامه پولیتیکو گفت که او "درباره روند حقوقی جاری در دیوان بین المللی دادگستری بدون اینکه دیدگاه خود را در مورد اینکه آیا نسل کشی در غزه رخ می‌دهد یا خیر اظهار نظر کرد.
"