خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازنگری در محدوده طرح ترافیک تهران ضروری است

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 20 فروردین 1403 - 10:19
رییس پلیس راهور پایتخت گفت: معتقدیم باید در محدوده‌های ترافیکی شهر تهران بازنگری شود.
طرح،ترافيك،بزرگراه،محدوده،هوا،آلودگي،پليس

رییس پلیس راهور پایتخت:
سرهنگ ابوالفضل موسوی پور، رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از طرح ترافیک جدید و جزییات آن هیچ خبری ندارم.
او افزود: قطعا وضعیت موجود وضعیت مورد انتظار و ایده‌آل پلیس هم نیست و حتما باید بازنگری در محدوده طرح ترافیک و کاهش آلودگی هوا انجام شود.
به طور معمول ۲ طرح «ترافیک» و «کنترل آلودگی هوا» یعنی زوج و فرد سابق و حلقه دوم طرح ترافیک در محدوده مرکزی شهر تهران اجرا می‌شود و شرط ورود به این محدوده‌ها و جلوگیری از جریمه مالکان خودروها، ثبت‌نام مالک و مشخصات خودرو در سامانه «تهران من» و شارژ حساب شهروندی است.
موسوی پور بیان کرد: محدوده طرح ترافیک از شمال به خیابان مطهری، از جنوب به خیابان شوش، از غرب به خیابان کارگر و از سمت شرق به خیابان‌های شریعتی و ۱۷ شهریور است و از سوی دیگر طرح کنترل آلودگی هوا نیز از شمال به بزرگراه همت، از شرق به بزرگراه امام علی (ع)، از جنوب به بزرگراه بعثت و از غرب به بزرگراه نواب و چمران محدود می‌شود.
او گفت: ساعت آغاز طرح هر روز هفته به غیر از پنجشنبه و جمعه و تعطیلات رسمی از ساعت ۶:۳۰ صبح است و تا ساعت ۱۸ عصر هم ادامه دارد.
منبع:ایرنا