خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشنواره مجسمه‌های برفی و یخی در آستانه تابستان!

ایسنا | فرهنگی و هنری | شنبه، 25 خرداد 1398 - 13:57
مجموعه تفریحی ورزشی تله کابین توچال با همکاری اداره کل هنرهای تجسمی، دومین جشنواره مجسمه‌های برفی و یخی را برگزار می‌کند.
توچال،كابين،تله،جشنواره،يخي،برفي

مجموعه تفریحی ورزشی تله کابین توچال با همکاری اداره کل هنرهای تجسمی، دومین جشنواره مجسمه‌های برفی و یخی را برگزار می‌کند.
به گزارش ایسنا به نقل از واحد ارتباطات و رسانه اداره کل هنرهای تجسمی، پیست اسکی توچال ایستگاه ۷ تله کابین، پنجشنبه و جمعه (۳۰ و ۳۱ خرداد ماه ۱۳۹۸) میزبان دومین جشنواره مجسمه‌های برفی و یخی در سه بخش اساتید، دانشجویان و رقابتی خواهد بود.
بخش هنرمندان، اساتید و دانشجویان این جشنواره توسط اداره کل هنرهای تجسمی انتخاب و معرفی شدند و قسمت رقابتی طی فراخوانی از سوی مجموعه تفریحی ورزشی تله کابین توچال برگزیده شده‌اند.
داوران این رویداد هنری، نرگس حریریان، رضا قره باغی و کوروش گلناری در مراسم اختتامیه ظهر جمعه ۳۱ خرداد ماه در محل پیست اسکی توچال ایستگاه ۷ تله کابین برترین‌های دومین جشنواره مجسمه‌های برفی و یخی را خواهند شناخت و جوایزی از یک تا سه میلیون تومان به نفرات اول تا سوم اهدا خواهد شد.
علاقمندان شرکت در این جشنواره می‌توانند تا ساعت ۲۴ یکشنبه ۲۶ خرداد ماه با شماره تلفن ۲۴۸۷۵۰۰۰ داخلی ۲۴۰ و یا ۰۹۱۲۰۴۷۲۳۳۸، تماس حاصل کنند.
دومین جشنواره مجسمه‌های برفی و یخی توسط مجموعه تفریحی ورزشی تله کابین توچال با همکاری اداره کل هنرهای تجسمی در پیست اسکی توچال ایستگاه ۷ تله کابین، پنجشنبه و جمعه ۳۰ و ۳۱ خرداد ماه ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد.
انتهای پیام