کاشت 100 هزار بوته گل لاله در جشنواره گلهای مشهد+عکس - تسنیم
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: 100 هزار گل لاله در بوستان ملت به گل دهی رسیده و آماده بازدید علاقمندان است.

مهدی یعقوبی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم درمشهداظهار داشت: عملیات آمادهسازی بستر و مراحل کاشت پیازهای گل لاله از اوایل آذرماه سال 1402 در بوستان ملت و باغ گلها آغاز شد و اکنون به مرحله گلدهی رسیده است و در بازه زمانی حدود یک ماه آماده بازدید زائرین و شهروندان است.
وی افزود: امسال برای اولین بار در طرح استقبال از بهار 1403، در جوار مزار شهدا در 10 بوستان سطح شهر شامل بوستانهای ارم، وحدت، آلاله، اردیبهشت، طوبی، کوهسنگی، خورشید، نیلوفر آبی، ملت و عرصه میدان شهدا 104 فلاورباکس گل پیازی لاله جانمایی شده است.
یعقوبی خاطرنشان کرد: در بوستان 70 هکتاری ملت، اطراف مزار شهدا در مساحتی حدود 800 مترمربع، 75 هزار بوته گل پیازی لاله در 16 واریته و 15 رنگ متفاوت کاشته شده است و همچنین 19 هزار بوته گل پیازی لاله و 2500 بوته گل پیازی آنمون در باغ گلها زیبایی این باغ را دوچندان کرده است.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: در جشنواره گلهای پیازی بوستان ملت، باغ گلها و مزار شهدای بوستانهای سطح شهر، یکصد هزار گل پیازی تهیه و کاشته شده که در حال حاضر آماده بهرهبرداری و بازدید زائرین و شهروندان است.
انتهای پیام/282