خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمرین آدینه پرسپولیس قبل از بازی با گل گهر

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 17 فروردین 1403 - 23:59
تیم فوتبال پرسپولیس تمرین روز جمعه را در ورزشگاه کاظمی برگزار کرد.
كادر،فني،تمرين،بازيكنان،فوتبال

سرخپوشان پایتخت پیش از شروع تمرین امروز، در جلسه فنی شرکت کردند و کادر فنی نکاتی را از روی تصاویر ویدئویی به بازیکنان منتقل کرد.
بعد از جلسه فنی، بازیکنان وارد زمین چمن شدند و به مدت ۶۵ دقیقه در تمرین و برنامه‌های کادر فنی شرکت کردند.
تمرین آدینه شامل؛ کارهای بدنی و قدرتی در کنار زمین و سپس پاسکاری‌های کوتاه و ترکیبی، حفظ توپ و مینی فوتبال می‌شد.
وحدت هنانوف پس از بازی‌های ملی و مصدومیتی که برای او ایجاد شد، از امروز به تمرینات تیم ملحق شد و زیر نظر کادر پزشکی برنامه‌های اختصاصی خودش را انجام داد.
علیرضا بیرانوند هم زیر نظر کادر پزشکی قرار دارد و سایر بازیکنان بدون مشکل در اختیار کادر فنی بودند.
تیم فوتبال پرسپولیس، فردا (شنبه) آخرین تمرین قبل از دیدار برابر گل گهر را انجام و بعد از آن با یک پرواز چارتر راهی سیرجان خواهد شد.
دیدار برگشت تیم‌های فوتبال پرسپولیس و گل گهر از هفته بیست و دوم لیگ برتر، روز یکشنبه در سیرجان برگزار می‌شود.