خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قاتل خاموش جان بانوی شاهرودی را گرفت

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 17 فروردین 1403 - 11:53
معاون مرکز مدیرت حوادث و فوریت های دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از جان باختن یک بانوی شاهرودی بر اثر مسمومیت با گاز "کربن منو اکسید" خبر داد.
خواهر،اورژانس،شاهرود،مسموميت،گاز،مزجي،57

محسن مزجی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شاهرود، اظهار داشت: ساعت 17 عصر روز گذشته بنا بر تماس صورت گرفته با مرکز اورژانس خبر مسمومیت دو شهروند شاهرودی با گاز کربن مونواکسید به مدیریت اورژانس شهروند مخابره شد.
وی با اشاره به حضور سریع نیروهای امدادی اورژانس در محل حادثه افزود: عوامل اورژانس در صحنه با گاز گرفتگی دو خواهر 57 و 50 ساله مواجهه شدند که بعلت استنشاق زیاد گاز کربن مونو اکسید دچار مسمومیت بسیار شدید شده بودند.
معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در ادامه بیان داشت: پس از اعزام هر دو خواهر به بیمارستان، متأسفانه خواهر بزرگتر با 57 سال سن به‌علت شدت مسمومیت جان باخته و انجام عملیات "سی پی آر" نیز مانع از مردم او نشده و متأسفانه فوت کرد.
مزجی عنوان کرد: خواهر دیگر این خانواده مادر بخش مراقبت های ویژه بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود تحت مداوا قرار دارد.
انتهای پیام/