خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توضیحات معاون سابق نکیسا درباره جدایی‌اش از ذوب‌آهن - تسنیم

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 15 فروردین 1403 - 15:12
معاون اجرایی پیشین باشگاه ذوب آهن درباره علت جدایی خود از این باشگاه اصفهانی توضیحاتی ارائه کرد.
باشگاه،كاري،همكاري،مشكلات،نكيسا،صفري،نبودم

حامد صفری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در مورد علت قطع همکاری با باشگاه ذوب‌آهن، اظهار داشت: این جدایی به دلیل مسائل شخصی اتفاق افتاد.
اول اینکه من اهل اصفهان نبودم و بُعد مسافت وجود داشت.
دوم مشکلات کاری به واسطه جایی که در آن مشغول کار بودم و باید به آنجا باز می‌گشتم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا بعد از جلسه هیئت مدیره با نکیسا مدیرعامل باشگاه، تصمیم بر قطع همکاری وی گرفته شده است، گفت: آخرین جلسه هیئت مدیره با نیما نکیسا به یک ماه قبل برمی‌گردد.
البته یکسری مشکلات کاری آنجا وجود داشت و بنابر مسائل شخصی که خودم داشتم، از این باشگاه جدا شدم.
معاون سابق باشگاه ذوب‌آهن راجع‌به مشکلات مالی این باشگاه اصفهانی نیز تصریح کرد: باشگاه ذوب‌آهن دارای بدهی انباشته بود و از نظر مالی وابسته به کمک کارخانه ذوب‌آهن.
نه تنها ذوب‌آهن، بلکه هر باشگاهی در ایران بدون کمک‌های دولتی یا قائم به فرد (مانند آقای زنوزی و حدادیان) قادر به ادامه فعالیت نیست.
در ایران باشگاه‌ها هیچ منبع درآمدی پایداری ندارند، چرا که همانند باشگاه‌های جهانی نمی‌توانند از حق پخش، بلیت‌فروشی و اسپانسرینگ استفاده کنند.
صفری درباره اینکه آیا با توجه به تجربه کاری در ذوب‌آهن دوباره در حوزه فوتبال مسئولیت قبول می‌کند، گفت: من از مدیریت ورزشی جدا نبودم.
در کار قبلی‌ام بخشی از شغل من مربوط به ورزش بود و تحصیلاتم در همین زمینه است.
اگر پیشنهاد جدیدی برای همکاری در ورزش داشته باشم، وابسته به شرایط و ابزاری که در اختیارم قرار می‌گیرد، درباره قبول مسئولیت تصمیم می‌گیرم.
انتهای پیام/