سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گردشگری در استان البرز مغفول مانده است

مهر | استان‌ها | شنبه، 25 خرداد 1398 - 12:24
کرج - نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی گفت: صنعت گردشگری در استان البرز مغفول واقع‌شده است.
استان،البرز،گردشگري،كشور،اكبريان،بابيان،ارز

به گزارش خبرنگار مهر، عزیز اکبریان پیش از ظهر شنبه در شصت و هشتمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی که با حضور وزیر ارتباطات در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه البرز استان معین پایتخت است، اظهار کرد: بحث صنعت گردشگری در استان البرز مغفول واقع‌شده است.
وی بابیان این مطلب که پول در حوزه گردشگری است، ادامه داد: استان البرز از قطب جمعیتی ۲۰ میلیون نفره برخوردار است و وجود نیم درصد از راه‌های مواصلاتی کشور در این استان کمک می‌کند تا در حوزه گردشگری موفق باشیم.
نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه سرمایه‌گذاران ما در کشورهای همسایه سرمایه‌گذاری می‌کنند، گفت: صنعت تولید دارو به سمت کشور ترکیه رفته است.
اکبریان با تأکید بر اینکه ناپایداری نرخ ارز برای سرمایه‌گذاران مقرون‌به‌صرفه نیست، افزود: انتظار می‌رود با توجه به تغییر قیمت ارز در کشور شرایطی فراهم شود تا افراد درزمینهٔ بازپرداخت وام‌های ارزی مشکلی نداشته باشند.
وی اضافه کرد: ظرفیت‌هایی چون جاده چالوس، شهرستان طالقان، اشتهارد و سایر شهرستان‌های البرز همچون گوشه‌ای از بهشت هستند که می‌توانند به توسعه گردشگری استان کمک کنند.