خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه از سازمان ملل خواست تا مداخله در انتخابات را محکوم کند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 15 فروردین 1403 - 13:06
روسیه با انتشار بیانیه‌ای از سازمان ملل خواست تا اقدامات اوکراین و غرب برای مداخله در انتخابات این کشور و حمله به مراکز مرزی اخذ رای را محکوم کند.
روسيه،سازمان،اوكراين،ملل،مراكز،تلاش

شورای فدراسیون روسیه روز چهارشنبه درخواستی را به سازمان ملل متحد (سازمان ملل)، جامعه بین‌المللی و پارلمان‌های سراسر جهان ارسال کرد تا آنچه را که به عنوان تلاش برای مخالفت با نتایج انتخابات ریاست جمهوری اخیر در این کشور و تلاش‌های اوکراین با کمک غرب و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، برای ایجاد اختلال در روند رای گیری توصیف کرد، محکوم کنند.
این شورا در یادداشت خود تاکید کرد که این احزاب "همچنین" تلاش کردند "تروریسم و افراط گرایی را برای بی ثبات کردن اوضاع در روسیه در طول مبارزات انتخاباتی" ترویج کنند.
تشکل‌های مسلح اوکراین به مراکز رای‌گیری در مناطق مرزی روسیه شلیک کردند و به طور فعال از پهپاد‌های حامل مواد منفجره علیه مراکز در دوره انتخابات استفاده کردند و تلاش‌هایی برای دستیابی به موفقیت مسلحانه در قلمرو کورسک و بلگورود انجام دادند.
در نتیجه این اقدامات جنایتکارانه، غیرنظامیان از جمله کودکان کشته شدند.