خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

15 درصد تولید ناخالص ملی صرف حوادث طبیعی می‌شود

فارس | اجتماعی و حوادث | شنبه، 25 خرداد 1398 - 12:04
رئیس مرکز تحقیقات در حوادث و بلایا، گفت: حدود ۱۵ درصد از تولید ناخالص ملی در بحث حوادث طبیعی هزینه می‌شود که باید برای مدیریت حوادث برنامه‌ریزی بهتری داشته باشیم.
حوادث،بلايا،كشور،مديريت،كاهش،درصد،حادثه

رئیس مرکز تحقیقات در حوادث و بلایا، گفت: حدود ۱۵ درصد از تولید ناخالص ملی در بحث حوادث طبیعی هزینه می‌شود که باید برای مدیریت حوادث برنامه‌ریزی بهتری داشته باشیم.
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، حمیدرضا خانکه رئیس مرکز تحقیقات در حوادث و بلایا در حاشیه نهمین کنگره بین‌المللی سلامت در حوادث و بلایا و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه کشور ما ایران یکی از کشورهای حادثه‌خیز در دنیا محسوب می‌شود،گفت: این موضوع باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد باید یکی از اولویت‌های تمام جامعه توجه به حاکمیت خطر و کاهش احتمال آسیب‌دیدگی در هنگام بروز حادثه باشد.
وی با تأکید بر اینکه توجه به ریسک‌پذیری بالا باید از اولویت‌های کشور باشد گفت: تمام بیمارستان‌ها، مدارس و ساختمان‌هایی که ساخته می‌شوند باید برنامه‌ای برای پیشگیری از بروز حوادث و بلایا داشته باشند.
وی تصریح کرد: عوامل خطر باید در تمامی این مراکز شناسایی شده و برنامه‌ریزی مناسبی برای مدیریت آن‌ها صورت گیرد.
خانکه گفت: بدون شک تدوین برنامه مناسبی برای مدیریت حوادث و کاهش تلفات ناشی از آن هزینه‌ای را به کشور تحمیل خواهد کرد اما بدون شک حفظ جان چند نفر از هموطنان کشورمان و کاهش هزینه‌هایی که بعد از بروز حادثه به کشور ما تحمیل خواهد شد ارزش پرداخت آن را دارد.
رئیس مرکز تحقیقات در حوادث و بلایا با اشاره به اینکه لازم است تمام سازه‌ها باید برای حوادث احتمالی ایمن‌سازی شده باشند تصریح کرد: سرزمینی مثل کشور ایران که ۹۳ درصد از زمین‌های آن در خطر بروز زلزله و ۵۰ درصد در معرض بروز سیل قرار دارند و چیزی حدود ۱۵ درصد از تولید ناخالص ملی آن در بحث حوادث طبیعی هزینه می‌شود، باید برای مدیریت حوادث طبیعی برنامه بهتری داشته باشند و هزینه و بودجه بیشتری را در نظر بگیرند.
خانکه با تأکید بر اینکه باید عالی‌ترین مقام‌های کشور به دنبال برنامه‌ریزی برای کاهش تلفات ناشی از حوادث و بلایا باشند و در این امر با ما مشارکت کنند گفت: باید شواهد علمی در این حوادث مورد بررسی قرار بگیرند و یک برنامه جامع برای مدیریت حوادث مبتنی بر شواهد علمی تدوین شود.
وی گفت: تحریم‌ها در زمان وقوع سیل مشکلاتی را برای ما به وجود آورد اما با برنامه‌ریزی لازم از این حادثه سربلند خارج شدیم.
انتهای پیام/