خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک درصد ثروتمند آمریکا ۲ تریلیون دلار پولدارتر شدند

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 13 فروردین 1403 - 02:12
خبرگزاری cnbc گزارش داد که دارایی یک درصد ثروتمند جامعه آمریکا به لطف افزایش ارزش بازار سهام در این کشور دو تریلیون دلار بیشتر شده است.
آمريكا،ارزش،درصد

به گزارش مشرق، آمارهای بانک مرکزی آمریکا نشان می‌دهد که ارزش دارایی‌های یک درصد ثروتمند بالای جامعه آمریکا به ۴۴.۶ تریلیون دلار رسیده که نسبت به چند ماه پیش دو تریلیون دلار افزایش داشته است.
بر اساس تقسیم بندی بانک مرکزی آمریکا افرادی که دارایی آنها بیش از ۱۱ میلیون دلار باشد در جمع یک درصد ثروتمند بالای جامعه این کشور قرار می‌گیرند.
ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که فقط در بازه سه ماهه پایانی سال گذشته ارزش دارایی این قشر از مردم آمریکا دو هزار میلیارد دلار بیشتر شده و اصلی‌ترین دلیل آن هم رشد ارزش سهام شرکت‌ها در بورس آمریکا در روزهای پایانی سال گذشته بوده است.
بانک مرکزی آمریکا گفته با وجود آنکه ارزش دارایی طبقه متوسط در آمریکا هم بالا رفته اما بیشترین سود افزایش ارزش سهام شرکت‌ها در این کشور به جیب یک درصد ثروتمند جامعه این کشور رفته است.
به طور کلی ۳۰ درصد کل سهام‌ها در بورس آمریکا متعلق به یک درصد ثروتمند بالای این کشور است.