خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار رؤسای فدراسیون‌های چوگان و سوارکاری - تسنیم

تسنیم | ورزشی | شنبه، 11 فروردین 1403 - 20:30
در دیدار امروز رئیس فدراسیون چوگان با همتایش در فدراسیون سوارکاری بر تعامل، همکاری و تبادل تجربیات در جهت توسعه رشته های زیرمجموعه دو فدراسیون تأکید شد.
فدراسيون،چوگان،سواركاري،ناظري،رئيس،كاظميان،محوريت

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون چوگان، اصغر ناظری رئیس فدراسیون چوگان با حضور در محل این فدراسیون با محمد کاظمیان رئیس فدراسیون سوارکای دیدار و درباره همکاری‌های مشترک با یکدیگر گفت‌وگو کردند.
در این دیدار ناظری ضمن تبریک سال نو و فرا رسیدن بهار قرآن اظهار داشت: این دو فدراسیون به دلیل محوریت اسب می‌توانند همکاری‌های مشترکی داشته باشند.
وی در ادامه از چوگان به‌عنوان ورزش ملی ایران نام برد که می‌توان با تعامل، بستر معرفی آن را بیش از پیش در سراسر کشور مهیا کرد.
رئیس فدراسیون چوگان همچنین با اشاره به زیرساخت‌‌ها و مجموعه‌های ورزشی تخصصی دو رشته چوگان و سوارکاری اظهار داشت: ورزشکاران چوگان و سوارکاری می‌توانند از امکانات موجود به بهترین شکل بهره بگیرند.
در ادامه این نشست، محمد کاظمیان ضمن قدردانی از اصغر ناظری و آرزوی موفقیت برای وی، تفاهم و همکاری دوجانبه میان فدراسیون‌های سوارکاری و چوگان را مورد تأکید قرار داد.
رئیس فدراسیون سوارکاری همچنین برگزاری مسابقات مشترک ملی و بین‌المللی در مواد مختلف در سال جدید را پیشنهاد داد و خاطره نشان کرد: باید با بررسی‌های فنی رویدادهای متناسب را طراحی و اجرایی کرد.
ناظری نیز با بیان محوریت اسب در شکل‌گیری فعالیت‌های دو فدراسیون چوگان و سوارکاری گفت: فصل جدیدی در مسیر این دو فدراسیون به وجود آمده است و باید از فرصت‌ها برای پیشبرد این دو ورزش کهن و اصیل بهره گرفت‌.
انتهای پیام/