خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله پهپادی صهیونیست‌ها به نیروهای سازمان ملل در جنوب لبنان - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 11 فروردین 1403 - 14:13
منابع رسانه ای از حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی نیروهای سازمان ملل در جنوب لبنان خبر دادند که طی آن چند نیروی یونیفل زخمی شدند.
لبنان،حمله،گزارش،يونيفل،صهيونيستي،جنوب

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های لبنانی امروز شنبه گزارش دادند که رژیم صهیونیستی در ادامه تجاوزات خود به مناطق مرزی لبنان و جنوب این کشور این بار مواضع یونیفل (نیروهای موسوم به حافظ صلح سازمان ملل مستقر در لبنان) را مورد حمله قرار داده است.
به گزارش خبرنگار النشره، یک خودروی متعلق به نیروهای یونیفل در منطقه «رمیش» در جنوب لبنان هدف حمله پهپادی ارتش صهیونیستی قرار گرفته است.
بر اساس این گزارش، این خودروی یونیفل درحال گشت‌زنی در منطقه رمیش بوده که هدف حمله صهیونیست‌ها قرار گرفته است.
خبرنگار المیادین هم در این زمینه گزارش داد که سرنشینان این خودرو تابعیت نروژی و اسپانیایی داشتند و در این حمله رژیم صهیونیستی مجروح شدند.
همچنین یک مترجم لبنانی هم در این خودرو بود که او هم زخمی شد.
هنوز جزئیات بیشتری درباره این حمله ارتش اشغالگر به نیروهای سازمان ملل در جنوب لبنان منتشر نشده است.
همچنین یونیفل هم هنوز واکنش رسمی به این تجاوز صهیونیست‌ها نداشته است.
این درحالی است که تجاوزات اشغالگران به مناطق جنوبی لبنان همچنان ادامه دارد و حزب‌الله هم همانگونه که بارها تاکید کرده با معادله «چشم در برابر چشم» پاسخ دشمن را می‌دهد.
انتهای پیام/