خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پخش مراسم شب‌های احیا از شبکه "شاد" - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 11 فروردین 1403 - 13:30
همزمان با فرا رسیدن شب­ های قدر و ایام شهادت امام علی (ع) شبکه شاد مراسم شب های احیا را از اماکن معنوی حرم مطهر رضوی، تکایا و مساجد پخش می کند.
كاربر،شاد،زنده،مراسم،برنامه،يكتا

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ شبکه شاد مراسم نخستین شب احیا را که مصادف با شب ضربت خوردن امیرمومنان (ع) است، با سه ویژه برنامه از کانال «پخش زنده» پوشش داد که بیش از 251هزار کاربر، بیینده این مراسم معنوی بودند.
ویژه برنامه شب­نوزدهم ماه مبارک از حرم مطهر رضوی در شبکه شاد به صورت زنده پخش شد و بیش از 141 هزار کاربر یکتا بیننده این برنامه بودند.
همچنین، دو برنامه دیگر از نخستین شب لیالی قدر از هیئت ثارالله زنجان با حضور حاج مهدی رسولی و هیئت ثارالله رشت با حضور حاج ابوذر بیوکافی به صورت زنده پخش شد که بیش از 110 هزار کاربر یکتا بیننده این برنامه‌ها بودند.
پخش زنده مراسم شب‌های احیا از اماکن معنوی حرم مطهر رضوی، تکایا و مساجد برای شب­های بیست و یکم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان از شبکه شاد ادامه خواهد داشت و کاربران برای کسب اطلاعات بیشتر از زمان برگزاری و پخش مراسم می­توانند به کانال «پخش زنده» مراجعه کنند.
در حالی­که در تعطیلات نوروز به سر می­بریم تعداد کاربران شاد در روز گذشته نزدیک به 7 میلیون کاربر بوده و همچنین در هفته گذشته بیش از 13 میلیون کاربر و در ماه گذشته بیش از 18 میلیون کاربر فعال یکتا در شاد حضور داشته‌اند.
انتهای پیام/