خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تامین آب 1100 هکتار اراضی شیب‌دار چهارمحال و بختیاری - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 11 فروردین 1403 - 10:53
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: یک هزار و 100 هکتار از طرح های تامین و انتقال آب در اراضی شیبدار در سال گذشته به بهره برداری رسید.
كشاورزي،آب،هكتار،پيشرفت،انتقال،استان،برزگر،اراضي،جهاد،100

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یک هزار و 100 هکتار از طرح‌های تامین و انتقال آب در اراضی شیبدار در سال گذشته به بهره برداری رسیده و 13 هزار هکتار از سایر طرح‌ها 25 درصد پیشرفت فیزیکی داشتند.
وی با بیان اینکه طرح‌های تامین و انتقال آب در اراضی شیبدار یکی از اولویت‌های اصلی سازمان جهاد کشاورزی استان است، افزود: این طرح‌ها از مهم‌ترین سیاست‌های دولت در راستای حمایت از بخش تولید و کشاورزی است.
برزگر به مزایای این طرح‌ها از جمله ارتقاء امنیت غذایی و افزایش تولیدات کشاورزی، ایجاد پوشش گیاهی، تقویت منابع آب زیرزمینی، کنترل سیلاب‌ها، جلوگیری از فرسایش و تثبیت خاک، ایجاد اشتغال و پیشرفت و آبادانی روستاها و جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها اشاره کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: 26 طرح تامین و انتقال آب برای توسعه باغات در اراضی شیب‌دار و توسعه طرح‌های کشاورزی در نیمه غربی استان در دست اجرا است.
برزگر مطرح کرد: این طرح‌ها در سطح 13 هزار هکتار با 10 هزار نفر فرصت شغلی و ظرفیت تولید حداقل 100 هزار تنی تعریف شده که در زمان حاضر با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد در دست اجرا است.
وی ادامه داد: در سال 1402 تعداد 5 طرح در سطح یک هزار و 100 هکتار با اشتغال بالغ بر 2 هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم به بهره‌برداری رسید و انتقال آب طرح‌ها تکمیل گردید که طرح‌های گل سفید، سرتنگ محمود، ابشاران و ...
از جمله این طرح‌ها بودند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان به نقش دولت سیزدهم و اعتبارات سفر ریاست محترم جمهور در پیشرفت این طرح‌ها اشاره کرد و عنوان کرد: با تلفیق منابع سفر با جذب منابع بخش خصوصی بیش از 4 هزار میلیارد ریال در این طرح‌ها هزینه شد که جهش 2 هزار درصدی را نسبت به سال قبل نشان می‌دهد.
انتهای پیام/7540