خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روحانی: برای ایجاد توازن در برجام تصمیم به کاهش تعهدات گرفته‌ایم

ایسنا | سیاسی | شنبه، 25 خرداد 1398 - 11:08
رئیس جمهور کشورمان گفت: اکنون که حسن نیت ما از یک سو و قانون شکنی آمریکا از سوی دیگر مشخص شده، جمهوری اسلامی تصمیم گرفته تا بر اساس اصل ۲۶ و ۳۶ برجام تعهداتش را برای ایجاد توازن در این توافقنامه کاهش دهد.
توافقنامه،تعهدات،حسن،آمريكا،ايران

رئیس جمهور کشورمان گفت: اکنون که حسن نیت ما از یک سو و قانون شکنی آمریکا از سوی دیگر مشخص شده، جمهوری اسلامی تصمیم گرفته تا بر اساس اصل ۲۶ و ۳۶ برجام تعهداتش را برای ایجاد توازن در این توافقنامه کاهش دهد.
به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی اظهار کرد: در خصوص برجام یادآوری می‌کنم اجرای کامل تعهدات ایران بارها به تأیید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی رسیده و با وجود خروج آمریکا و حمایت ناچیز سایر طرف‌های موافقتنامه، همچنان ایران در برجام باقی مانده است.
وی ادامه داد: معتقدیم اجرای تعهدات سایر اعضای این توافقنامه نقش مهمی در امنیت و وضعیت منطقه دارد.
ایران به صورت یکطرفه نمی‌تواند طرف پایبند باقی بماند و سایر کشورها لازم است تا به تعهدات خود عمل کنند.
روحانی افزود: اکنون که حسن نیت ما از یک سو و قانون شکنی آمریکا از سوی دیگر مشخص شده، جمهوری اسلامی تصمیم گرفته تا بر اساس اصل ۲۶ و ۳۶ برجام تعهداتش را برای ایجاد توازن در این توافقنامه کاهش دهد.
ادامه دارد...