خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 50 سانتیمتری تراز دریاچه ارومیه

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 08 فروردین 1403 - 12:13
سخنگوی صنعت آب کشور گفت: تراز دریاچه ارومیه از ابتدای سال آبی جاری تاکنون 50 سانتیمتر افزایش یافته است.
درياچه،آب،حوضه،تراز،سخنگوي

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فیروز قاسم‌زاده، سخنگوی صنعت آب کشور اظهار داشت: با توجه به بارش‌های نرمال در حوضه آبریز دریاچه ارومیه و بهبود نسبی جریان آب در رودخانه‌های این حوضه و عدم برداشت آب توسط کشاورزان در فصل زمستان، ورودی به دریاچه افزایش داشته است.
وی افزود: رهاسازی از سدها به سمت دریاچه نیز این موضوع را تقویت کرده به نحوی‌که تراز دریاچه در چند ماه اخیر دارای رشد مداوم بوده‌ است.
سخنگوی صنعت آب خاطرنشان کرد: مقایسه آماری نشان می‌دهد تراز دریاچه نسبت به ابتدای سال آبی دارای رشد 50 سانتیمتری بوده و در مقایسه با تاریخ مشابه سال گذشته، 6 سانتیمتر بیشتر است.
قاسم‌زاده گفت: در حال حاضر حدود 30 درصد از سطح دریاچه با آب پوشیده شده است که معادل 1250 کیلومتر مربع است.
انتهای پیام/