سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسرائیل با بدترین بحران تاریخ خود مواجه است

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 07 فروردین 1403 - 20:47
رئیس سابق ستاد مشترک ارتش اسرائیل روز سه‌شنبه هشدار داد که این رژیم با بدترین بحران خود از زمان تاسیسش مواجه است.
قطعنامه،غزه،تعديل،راي

به گزارش مشرق، «موشه یعلون» رئیس سابق ستاد مشترک ارتش اسرائیل هشدار داد که اسرائیل با بدترین بحران خود از زمان تاسیسش مواجه است.
وی در ادامه سخنانش گفت: «نتانیاهو برای بقای سیاسی خود آماده قربانی کردن گروگان‌ها در غزه است».
این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که شورای امنیت سازمان ملل عصر دوشنبه قطعنامه آتش‌بس فوری در غزه را تصویب کرد.
آمریکا تهدید کرده بود در صورتی که متن پیش نویس قطعنامه تعدیل نشود و عبارت آتش‌بس دائم با آتش‌بس تغییر نکند، این قطعنامه را رد خواهد کرد.
سرانجام پس از انجام تعدیل، این قطعنامه با رای مثبت ۱۴ عضو شورای امنیت سازمان ملل و رای ممتنع آمریکا به تصویب رسید.