خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

2 درصد پروتئین کشور در قم تولید می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 07 فروردین 1403 - 14:53
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم، گفت: در تحقق شعار سال 1403 تمام توان خود را در جهش تولید به کار می گیریم ضمن اینکه بخش کشاورزی استان کاملا مردمی است.
قم،كشاورزي،استان،اشاره،توليد،دام،هكتار

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محمدرضا حاجی‌رضا امروز در دیدار با آیت‌الله اعرافی، اظهار داشت: در صدور اسناد کشاورزی در دو سال گذشته توانستیم از 80 هزار هکتار موجود، مقدار 55 هزار هکتار را تعیین تکلیف کنیم تا کشاورزان با سند زمین خود بتوانند از تسهیلات تخصصی استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه در دو سال گذشته رویکرد ما عدم توسعه بوده است، مطرح کرد: اشتغال مولد پایدار یکی از مباحث اصلی است که در سازمان دنبال می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم با بیان اینکه حمایت‌ها و تسهیلات بخش کشاورزی قم محدود است، عنوان کرد: تلاش داریم با استفاده از دانش‌های نوین بهبود و ارتقای عملکرد کشاورزی در استان را داشته باشم.
وی با اشاره به اینکه در عرصه زراعت نیز محصولات برندی در قم وجود دارد، عنوان کرد: یونجه، ذرت و پنبه از جمله محصولات زراعی برجسته قم هستند.
حاجی رضا با اشاره به اینکه دو درصد پروتئین کشور در قم تولید می‌شود گفت: سالانه 150 هزار تن شیر نیز در استان قم تولید می‌شود همچنین 400 هزار راس دام سبک و 90 هزار دام سنگین در قم وجود دارد ضمن اینکه سالانه 135 هزار تن تخم مرغ در این استان تولید می‌شود.
انتهای پیام/