خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترافیک سنگین در محور کرج _ چالوس

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 07 فروردین 1403 - 09:41
مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران _ شمال گزارش شده است.
شمال،مسير،حدفاصل،جنوب،محور

ایمان محرابی نیا مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: ترافیک سنگین در محور چالوس در مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پل زنگوله تا هریجان و حدفاصل مکارود تا میانک و مسیر (شمال به جنوب) محدوده‌های میانک، مجلار، هراز چم، ولی آباد و تونل کندوان گزارش شده است.
به گفته وی ترافیک سنگین در آزادراه تهران – شمال حدفاصل تونل شماره ۱۷ تا شهرستانک، محور هراز مسیر (جنوب به شمال) محدوده مشاء و حدفاصل لاسم تا آب اسک و مسیر (شمال به جنوب) محدوده کلرد را شاهد هستیم.
او می گوید: تردد روان در محور فیروزکوه و آزادراه قزوین – رشت مسیر (رفت و برگشت) را شاهد هستیم.
وی افزود: ترافیک نیمه سنگین در آزاد راه تهران_ کرج گزارش شده است.
محرابی نیادرباره آخرین وضعیت جوی محورها هم گفت: بارش باران در برخی از محور‌های استان‌های خراسان رضوی و خرسان شمالی گزارش شده است.