سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خراسان رضوی رتبه اول اعطای وام ازدواج در سال 1402

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 04 فروردین 1403 - 20:12
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: استان در سال گذشته رتبه اول پرداخت وام ازدواج را به دست آورد.
ازدواج،وام،رضوي،خراسان،موضوع،استان،استانداري،صف،تاكيد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از استانداری خراسان رضوی، حجت‌الاسلام والمسلمین حجت گنابادی‌نژاد اظهارداشت: در دولت سیزدهم با همکاری خوبی که از سوی دولت و مجلس صورت گرفت، قانون حمایت از جوانی، جمعیت و ازدواج به تصویب رسید که قانون نسبتا جامع و کاربردی است.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: شخص رئیس جمهور محترم توجه ویژه‌ای به مسائل خانواده و موضوع وام ازدواج دارند و بر این اساس دستورات مهمی از سوی رئیس جمهور برای سهولت دریافت وام ازدواج صادر و مورد تاکید قرار گرفته شده است.
وی تصریح کرد: در استان هم همه ظرفیت‌ها با علاقه این موضوع را دنبال می‌کردند اما به دلایل مختلف در سال اخیر که گذشت طی مقاطعی یک عقب‌ماندگی‌ها و صف انتظار‌های نسبتا طولانی در بانک‌ها شاهد بودیم.
به طور مثال در آذرماه 1402 بیش از 23 هزار نفر از متقاضیان وام ازدواج در صف انتظار بودند و این باعث شرمندگی ما در مقابل مردم بود.
حجت الاسلام والمسلمین گنابادی‌نژاد با تاکید بر اینکه پرداخت وام ازدواج «کف انجام وظیفه حاکمیت در موضوع ازدواج» است، خاطرنشان کرد: پیگیری‌های مفصلی در این حوزه صورت گرفت.
استاندار خراسان رضوی به این موضوع ورود پیدا کردند و دستوراتی به بانک‌ها ابلاغ کردند.
همچنین رئیس کل دادگستری استان جلسه‌‌ای ویژه برگزار کردند، شورای هماهنگی بانک‌ها و برخی از نمایندگان مجلس پیگیری و همراهی کردند.
لذا با مجموعه پیگیری‌های ویژه و همدلی‌هایی که در سطح استان صورت گرفت، هم‌اکنون صف انتظار ما به 3 هزار نفر در بانک‌ها رسیده و به لحاظ عملیات اعطای وام در بهمن‌ماه 1402 رتبه یک کشور را به خود اختصاص دادیم‌.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: شبکه بانکی استان نسبت به دریافت وثیقه‌ها باید ابلاغیه بانک مرکزی را رعایت کنند تا شاهد رضایتمندی مردم در این حوزه باشیم.
انتهای پیام/282