خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا به‌دنبال هماهنگ کردن رویکرد هند در افغانستان - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 04 فروردین 1403 - 16:31
نماینده ویژه آمریکا برای افغانستان اعلام کرد در دیدار با مقامات هندی درباره رویکردی هماهنگ در تعامل دیپلماتیک با کابل گفتگو کرده است.
افغانستان،وست،هند،هندي،گفتگو،نماينده

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «تام وست» نماینده ویژه آمریکا برای افغانستان با انتشار پیامی در «ایکس» اعلام کرد که با مقام‌های هندی درباره توسعه «تعامل دیپلماتیک واحد» در حمایت از منافع جمعی مرتبط به افغانستان گفتگو کرده است.
این دیپلمات آمریکایی همچنین افزود: هند به کمک‌های بشردوستانه و ارسال دارو به افغانستان ادامه خواهد داد.
وست اظهار داشت در سفر به دهلی‌نو با «وینی موهان کواترا» معاون وزارت خارجه هند و «جی‌پی سینگ» رئیس بخش افغانستان و پاکستان این وزارتخانه دیدار داشته است.
نماینده ویژه آمریکا برای افغانستان همچنین با مقام‌های هندی درباره «مسیر پیش‌رو» برای افغانستان و نیازهای این کشور در سال جاری میلادی گفتگو کرده است.
این سفر درحالی صورت می‌گیرد که هند در ماه‌های اخیر روابط خود را با حکومت طالبان گسترش داده و چندی پیش به کابل اجازه داد تا کنترل سفارت افغانستان در دهلی‌نو را در دست بگیرد.
وست پس از دهلی برای ادامه رایزنی‌های منطقه‌ای خود درباره افغانستان عازم امارات می‌شود.
انتهای پیام/.