خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

11 پایگاه اورژانس قشم در خدمت مسافران نوروزی

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 02 فروردین 1403 - 20:53
مدیر اورژانس قشم گفت: با اضافه شدن سه مرکز جدید به هشت مرکز فعال اورژانس در قشم، شمار پایگاه های فعال این جزیره به 11 مرکز افزایش یافت.
قشم،اورژانس،طبلي،واثقي

عبدالرحمان واثقی طبلی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در قشم بیان کرد: برای ایام نوروز دو پایگاه ثابت و سیار در شهر قشم و یک پایگاه سیار در درگهان در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به فعال شدن کد دوم اورژانس در قشم برای نخستین بار، خاطرنشان کرد: به طور یقین افزایش شمار کد و پایگاه‌ها نقش مهمی در ارایه خدمات بهتر و بیشتر به ساکنان جزیره و گردشگران دارد.
مدیر اورژانس قشم افزود: همزمان با ایام نوروز دو دستگاه آمبولانس جدید نیز از مرکز هرمزگان به قشم منتقل شده است.
واثقی طبلی با بیان اینکه جزایر قشم، هرمز، لارک و هنگام تحت پوشش اورژانس شهرستان قشم است، افزود: خوشبختانه با تلاش‌ها و پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، اورژانس دریایی در حال حاضر در جزیره قشم فعال است و در صورت نیاز به انتقال بیماران به مرکز مشکلی وجود ندارد.
انتهای پیام/7558