خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خوش آمدگویی خبرنگار سعودی به سرمربی پرسپولیس

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 25 خرداد 1398 - 09:25
سعدالحارثی خبرنگار معتبر عربستانی با انتشار توئیتی به برانکو ایوانکوویچ خوش آمد گفت.
برانكو،پرسپوليس،ايوانكوويچ،فصل،حضور

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از اینکه برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس که به همراه سرخپوشان افتخارات زیادی را کسب کرده است برای گذراندن تعطیلات پیش فصل راهی کرواسی شد، شایعاتی مبنی بر بازنگشتن او به ایران منتشر شد.
برانکو که مدتی است مطالباتش را دریافت نکرده‌ است در مصاحبه‌ای با رسانه کشور زادگاهش اعلام کرده بود اگر طلب او و دستیارنش پرداخت نشود ممکن است فصل بعد دیگر در پرسپولیس حضور نداشته باشد و پیشنهاد‌هایی که دارد را بررسی کند.
پس صحبت‌های برانکو مدیران پرسپولیس مدعی شدند که طلب این مربی آماده پرداخت است و ایوانکوویچ فصل آتی روی نیمکت فنی سرخ پوشان حضور دارد.
این در حالی است که امروز سعدالحارثی خبرنگار معتبر عربستانی با انتشار توئیتی به برانکو ایوانکوویچ خوش آمد گفت.
حال باید آیا فصل بعد برانکو ایوانکوویچ در پرسپولیس حضور دارد یا خیر؟
انتهای پیام/
برانکو از پرسپولیس جدا می‌شود