خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعدام یک ناتوان ذهنی در آمریکا

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 02 فروردین 1403 - 12:41
ایالت جورجیای آمریکا فرد محکومی به نام «ویلی پای» را که به خاطر قتل زنی در سال ۱۹۹۳ مجرم شناخته و به مرگ محکوم شده بود، اعدام کرد.
ويلي،پاي،اعدام،جورجيا،وكلاي،ايالت

اداره اصلاح و تربیت جورجیا روز پنجشنبه و در بیانیه‌ای اعلام کرد اعدام ویلی پای که اولین مورد اعدام در ایالت جورجیا در بیش از چهار سال گذشته به شمار می‌رود، با تزریق سم و در ساعت ۱۱:۰۳ شب در زندانی واقع در جنوب آتلانتا انجام شد.
اعدام ویلی پای ۵۹ ساله، پس از رد آخرین درخواست تجدیدنظر او در اواخر روز چهارشنبه توسط دیوان عالی ایالات متحده اجرا شد.
در یک دادخواست عفو و پرونده‌های مختلف دادگاه، ویلی پای و وکلای او با استناد به ناتوانی ذهنی، مشکل تربیتی و کمک ناکارآمد مشاوران، برای نجات جان او استدلال کرده بودند.
ویلی پای
بر اساس اطلاعات مرکز غیردولتی اطلاعات راجع به مجازات اعدام، اعدام ویلی پای اولین بار از ژانویه ۲۰۲۰ در ایالت جورجیا است.
کانون وکلای آمریکا گفته است که اعدام‌ها در نتیجه همه‌گیری کووید-۱۹ در آنجا متوقف شده بود.
ویلی پای در سال ۱۹۹۶ به قتل، آدم‌ربایی همراه با جراحت بدنی، سرقت مسلحانه و تجاوز به عنف در پرونده قتل «آلیشیا لین یاربرو» محکوم شد.
منبع: ایسنا